Workshops

Workshop voetreflexmassage

IMG_1084   IMG_1087

Regelmatig masseren van de voeten zorgt voor ontspanning, welbehagen en nieuwe levensenergie.
Met reflexzones corresponderende organen worden gestimuleerd en positief beïnvloed.
Bovendien is het eenvoudig thuis te doen op een normale stoel.
Komt je partner vermoeid thuis dan kan jij hem verwennen met een heerlijk voetreflexmassage.
Ook de kinderen zullen er van genieten en heerlijk slapen na afloop.

Aarzel dus niet langer en kom de workshop voetreflexmassage volgen.

Een privé workshop ontspanningsmassage

Komt het bekend voor,  je partner vraagt om een massage, en dat je dan eigenlijk gewoon maar wat doet? Maar wat moet je eigenlijk doen?

Wil je meer te weten komen over het geven van een massage? Heeft je partner lichte klachten, bijvoorbeeld onder in de rug of in de nek en wil je iets doen om de pijn te verlichten? Of vinden jullie het gewoon prettig om elkaar rust en ontspanning te geven na een drukke werkdag?

Dan is deze workshop wellicht iets voor jullie. In drie uur leer je enkele handgrepen om ontspanning en verlichting te brengen bij jouw partner. Beleef de ontspanning van het masseren samen met je partner. Een rustgevende ervaring waar je ook later  nog vaak plezier aan kan beleven. De geleerde technieken kun je thuis toepassen zo vaak je maar wil. Na afloop krijg je hiervoor een duidelijke handleiding mee waarin puntsgewijs de massage wordt uitgelegd.

Samen met je partner (man/vrouw, moeder/dochter iedereen is mogelijk als massage partner) geniet je ruim drie uur lang van een workshop ontspanningsmassage. Tussendoor, afhankelijk van het arrangement is er een lunch of thee en frisdrank met iets lekkers erbij. Er zijn geen andere deelnemers dan jullie twee. Dus alle aandacht en attentie is voor jullie.

Aan het einde krijg je een handleiding en een flesje olie mee zodat je thuis aan de slag kan.

Deze workshop is een supercadeau voor jullie relatie, voor nu en in de toekomst!