Nieuws

Nieuw als special een magnesium massage met magnesium voetenbad

Wist je dat magnesium bijdraagt aan een sterker immuunsysteem? Het mineraal magnesium stuurt meer dan 300 verschillende enzymen aan. Deze enzymen zorgen ervoor dat allerlei processen in je lichaam goed verlopen. Magnesium zorgt er ook voor dat vitamines beter worden opgenomen in je lichaam.

Waarom magnesium?

 • Ontspant spieren en bloedvaten
 • Versoepelt gewrichten
 • Verbetert nachtrust
 • Geeft energie en uithoudingsvermogen
 • Ondersteunt andere mineralen en vitamines
 • Verzacht de huid
 • Geeft mentale rust en kracht
 • Brengt rust in het zenuwstelsel
 • Stuurt gehele stofwisseling aan
 • Stimuleert vetverbranding
 • Verschoont bloedvaten en voorkomt verkalking
 • Versterkt botten en tanden

Deze special duurt 75 minuten. Er wordt gestart met een voetenbad met zuiver magnesiumzout en aansluitend wordt er gemasseerd met magnesiumolie. De prijs van deze bijzondere massage is € 80-.

Thuis de behandeling voortzetten is mogelijk, er is magnesiumolie (€7,50) en magnesiumzout (€12,50) verkrijgbaar om mee te nemen. Ook leuk om cadeau te geven.

Een privé workshop partnermassage

Komt het bekend voor,  je partner vraagt om een massage, en dat je dan eigenlijk gewoon maar wat doet?

Maar wat moet je eigenlijk doen?

Wil je meer te weten komen over het geven van een massage? Heeft je partner lichte klachten, bijvoorbeeld onder in de rug of in de nek en wil je iets doen om de pijn te verlichten? Of vinden jullie het gewoon prettig om elkaar rust en ontspanning te geven na een drukke werkdag?

Dan is deze workshop wellicht iets voor jullie. In drie uur leer je enkele handgrepen om ontspanning en verlichting te brengen bij jouw partner. Beleef de ontspanning van het masseren samen met je partner. Een rustgevende ervaring waar je ook later  nog vaak plezier aan kan beleven. De geleerde technieken kun je thuis toepassen zo vaak je maar wil. Na afloop krijg je hiervoor een duidelijke handleiding mee waarin puntsgewijs de massage wordt uitgelegd.

Samen met je partner (man/vrouw, moeder/dochter iedereen is mogelijk als massage partner) geniet je ruim drie uur lang van een workshop ontspanningsmassage. Tussendoor, afhankelijk van het arrangement, is er een lunch of thee en frisdrank met iets lekkers erbij. Er zijn geen andere deelnemers dan jullie twee. Dus alle aandacht en attentie is voor jullie.

Deze workshop is een supercadeau voor jullie relatie, voor nu en in de toekomst!
Workshop drie uur, incl. thee, fris en tussendoortje, handleiding voor thuis, flesje olie.

Meerdere mogelijkheden in overleg.

Holistisch Pulsing

Elke gedachte geeft een reactie op het lichaam. Negatieve gedachten geven ook een reactie.Wanneer deze niet geuit kunnen of mogen worden zetten deze zich vast, ergens in het lichaam. Gebeurt dit vaker dan verkrampt dat deel van het lichaam. De energie in het lichaam komt niet voorbij zo’n blokkade, daardoor functioneert het lic prive et goed meer. Wanneer we het lichaam gaan pulsen zal zo’n blokkade direct of indirect, ook in beweging komen en zichzelf oplossen. Door middel van pulsen ( zachtjes schudden) komt het hele lichaam en alles wat diep van binnen zit in beweging. U zult een weldadige rust ervaren die nog lang aanhoudt. Deze massage kan ook met de kleding aan gedaan worden, mits het gemakkelijke en niet knellende kleding is.

Specifieke hoofdpijn massages

Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Twintig procent van de Nederlanders, dat is één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn. Twee procent van alle Nederlanders heeft hoofdpijn als gevolg van te veel pijnstillers of te veel cafeïne.

We kennen diverse soorten hoofdpijn onder andere:

Migraine
Spanningshoofdpijn
Clusterhoofdpijn
Medicatie afhankelijke hoofdpijn
Chronische dagelijkse hoofdpijn

Voor diverse soorten hoofdpijn zijn er doeltreffende massages. Aarzel niet en blijf niet langer onnodig rondlopen met hoofdpijn!

Viva la donna day

Viva la donna day, de verwen dag voor vrouwen die kanker hebben of hebben gehad. Even lekker genieten van je lichaam, ervaren dat het ook nog fijn kan voelen. Op 29 mei was het zover en er was weer veel  belangstelling. Ik heb het wederom met plezier en liefde gedaan en hoop er volgend jaar weer aan mee te kunnen doen.

Ladies Night bij de Cine Lounge in Houten

Neomah massage was aanwezig op de ladies night met een stoelmassage zodat de dames alvast konden ervaren hoe de massage aanvoelt. Het was een overweldigend succes, de dames stonden in een rij te wachten en waren erg enthousiast.